Да создаваме подобар свет

Членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес на сите брака и сестри извидници (scouts) во Македонија и ширум светотот, им го честитаат 22 Февруари – Светскиот ден на скаутизмот, со желба за многу успеси на полето на спроведувањето на младинската програма и заложбата за СОЗДАВАЊЕ НА ПОДОБАР СВЕТ.  

Старешин на ИО “Димитар Влахов“
Ненад Андреевски

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.