Годишно изборно Собрание на одредот

На 27.03.2019 год. (среда) во големата сала на во Домот на НВО во Велес се одржа редовното ИЗБОРНО годишно собрание на извиднички одред “Димитар Влахов“. На годишното изборно собрание беа разгледан и усвоен наративниот и финасискиот извештај за работата на одредот за периодот од 2015 – 2018.

Старешинство на извиднички одред “Димитар Влахов“ Велес

Воедно на ова собрание се избра и Старешина на одредот, а тоа е м-р Ангелче Гушев и новото старешинство на одредот во состав: Ненад Андреевски, Бојан Миклош, Благој Ѓорѓиев, Благој Ѓорчевски, Влатко Влахчев и Златко Ристов. Додека пак за надзорен одбор на одредот беа избрани: Благој Јорданов, Димов Јордан и Ване Сарагиновски.

Старешина наизвиднички одред “Димитар Влахов“, м-р Ангелче Гушев

Во рамките на ова изборно годишно собрание имаше и предложени
статутарни извени, а беа презентирани и тековните проекти и активности на одредот.

Надзорен одбор на извиднички одред “Димитар Влахов“ Велес

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.