Велешките извидници наградени на литературниот конкурс по повод 22 февруари

Во рамките на литературниот конкурс по повод 22 февруари, од извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес, беа испратени осум лични творби на наградниот конкурс распишан од страна на СИМ. Од велешките извидници беа наградени Катерина Гушева, Јованата Јошевска и Никола Влахчев.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.