Велешките извидници во ИЦО “Охрид“

Врз основа на потребите на Извиднички Центар “Охрид“ во Охрид,
четири извидници од извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес оваа летна сезона ќе бидат во поддршка за потребите на Извидничкиот центар во Охрид. Тоа се следните извидници: Богдан Маневски (Боби) – рецепција, Александар Ристов (Аце баце) – Кујна, Тино Ангелов – кујна и џубокс и Иван Гушев (Гуше) – кујна и џубокс

Со вклучувањето во работата на нашите извидници во извидничкиот центар Охрид се продолжува традицијата на работење и поддршка на на велешките извидници на ИЦО Охрид

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.