Велешките извидници во ИЦО “Охрид”

Врз основа на потребите на Извиднички Центар “Охрид“ во Охрид  и за потребите на програмските активности на Сојуз на извидници на Македонија (Школа за водачи и Извиднички камп) кои се реализираат во ИЦ “Охрид“ , тројца извидници од извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес оваа летна сезона  се во поддршка на активностите  за потребите на Центар во Охрид. Тоа се следните извидници: Иван Гушев, Мартин Голчев и Вероника Гијовска.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.