Велешките извидници – волонтери во ИЦО – Охрид

Врз основа на објавениот Повик на Сојуз на извидници на Македонија, за волонтери во Извиднички Центар Охрид
во Охрид, шест членови на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес во периодот од 25.6 до 10.7.2019 год. за потребите на Извидничкиот Центар работат како волонтери на следните позиции:

  • Волонтери за логистика,
  • Волонтери за програмски дел,
  • Волонтери за одржување и хигиена.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.