Бадникови гранчиња на поклон за нашите сограѓани

14Почитувајќи ги трите основни извиднички принципи – обврска кон себе, обврска кон другите и обврска кон духовната реалност, членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес денес 6.1.2015 год. на ден Бадник на повеќе од илјада сограѓани со Бадниково дрвце им ги честитаа престојните Божикни празници.

33  34433999

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.