Анкетирање

Членовите на извидничкиот одред “Димитар Влахов“ од Велес извршија анкетирање на корисниците на транспортната инфраструктура на коридорот 10 за потребите на проектот:   Развој на транзитен и алтернативен туризам во Вардарскиот Плански Регион. Местата на анкетирањето на транзитните патници беа: патарина Сопот, патарина Отовица и хотел Македонија во близина на с. Каласлари. Во продолжение неколку фотографии од работата на терен …
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.