Администратор на ВикиМакедонија

Во организација на Фондацијата Метаморфозис, ВикиМакедонија и Фонадацијата Фокус, на 8.4.2011 год. (петок)  во просториите на “Фокус“ се организираше работилница на тема: Администратори за поддомејнот за Велес од ВикиМакедонија – www.vikimacedonia и тоа на платформата на Википедија. На оваа работилница од седумте слушатели беше присутен и Мартин Јошевски член на извиднички одред “Димитар Влахов“ од Велес. Воедно нашиот извидник е и еден од седумте администратори за погоренаведеното.
 
 
 
 
 
 

       

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.