Официјален веб сајт на 10 Смотра на СИМ

 

 

Почитувани извидници, се што сакате да дознаете за 10 Смотра на СИМ  која што ке се одржи во месец јули оваа година во Бунец – Маврово можете да се информирате на следниот линк: www.scout.org.mk/smotra .

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.