Контакт со нас

ул. Трајче Панов 22 – ПФ 85 Велес 1400 Македонија

Телефон: ++ 389 70 265-250

Е-маил: scoutveles@gmail.com

    Име и Презиме (задолжително)

    Вашата Е-маил адреса (задолжително)

    Наслов на пораката

    Вашата Порака