Работна средба со старешината на СИМ

На 13.5.2014 год. (вторник) во просториите на извиднички одред “Димитар Влахов“ – Велес се одржа работна средба со Старешинството на одредот од Велес и Старешината на СИМ, г-дин Огнен Стефановски и Генералниот секретар на СИМ, г-дин  Горан Ѓоргиев. На работната средба се разговараше  за понатамошните активносто во СИМ и проектите кои што следуваат во рамките на извидничката организација во Македонија. На средбата беше разгледана и предлог Стратегијата за развој на СИМ до 2020 година со нејзиниот целокупен акционен план.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>