Мапирање и селекција на атрактивни локални туристички можности – ОМОРАНИ

Во  непосредна близина на река Бабуна , длабоко во природата е рибник ресторан Оморани . пријатно место за одмор и рекреација, прекрасно место за секој кој сака да биде далуеку од градскиот метеж. Ресторан во етно стил и катче за најмалите.  Секој кој го посетил еднаш,35051442_10214680740145556_2618998287469903872_n

34962380_10214680744705670_2400150449400315904_n случајно или намерно се вратил повторно  . Добриот глас за вкусно приготвената храна и брза услуга отвара врати преку целата година. 35102554_10214680745665694_4172078652344762368_n
Промоцијата на населените места во Чашка, сместувачките капацитети, е активност од проектот „ Младински еко-етно рурален туризам„ кој се имплементира 35051867_10214680741425588_5522936460681936896_nод страна на Здружение на граѓани Еколошко друштво АМБИЕНТАЛИСТИ село Горно Јаболчиште Чашка , Извиднички одред „ Димитар Влахов“ Велес и Младински форум Чашка.35147393_10214680742145606_1761185334390947840_n
„Младински еко –етно рурален туризам “ е регрантиран преку „Здружени сили за заеднички интереси”, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на граѓанско опшество и медиуми 2014, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*