Мапирање и селекција на атрактивни локални туристички можности – Долна Бабина Дупка

Долна  Бабина дупка , 1680 мнв . идеално место за првата пауза кога се оди да се искачува Солунска глава. Убав поглед на Нежилови   карпи и врвот . Место каде што има чешма со ладна вода и може и да се остане и да се престојува со шатор.

?

Промоцијата на населените места во Чашка, сместувачките капацитети, е активност од проектот „ Младинсен туризам„ кој се имплементира од страна на Здружение на граѓани Еколошко друштво АМБИЕНТАЛИСТИ село Горно Јаболчиште Чашка ,Извиднички одред „ Димитар Влахов“ Велес и Младински форум Чашка. „Младински еко –етно рурален туризам “ е регрантиран преку „Здружени сили за заеднички интереси”, финансиран од Европска Унија во рамките на ИПА Програма за поддршка на гр аѓанско опшество и медиуми 2014, имплементиран од страна на ЦОСВ подружница Прилеп во партнерство со ЦГИ Прилеп и ЖГИ АНТИКО од Скопје.

Напишете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени *

*

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>