Контакт со нас

ул. Трајче Панов 22 – ПФ 85 Велес 1400Македонија

Телефон: ++ 389 43 529 – 222

Факс: ++ 389 43 212 – 450

Е-маил: scoutveles@gmail.com

Име и Презиме (задолжително)

Вашата Е-маил адреса (задолжително)

Наслов на пораката

Вашата Порака